Takže vhledem k tomu, že za pár měsíců budu čekat rodinu, jsme nucen prodat svého miláčka, potřebuji něco většího. Ale nějaké informace k autu.
VW Passat B5 1,9TDi PD r.v. 12/99 podle servisky přesně 26.12.99
serviska vedená myslím do 140t/km, potom už jsem měl auto já a dál ji nevedl, což je škoda, ale všechno si opravuji sám a mám servis, tak to pro mě nebyl problém, auto má momentálně najeto cca 210t/km, je tam mraky nových dílů, něco tu rozepíšu.
Ve 170t měněno turbo, dáváno ze 130Ps verze, auto chipováno na 160Ps( doloženo z brzdy)
nová spojka, dávala nová komplet spojka s dvouhmotou, potom mám doma nově obloženou lamelu, která se vyndala, mám i tu původní dvouhmotu a přítlačák
při 180t dáván nový alternátor
při 170t komplet nová náprava, která se při 200t reklamovala a dávala se opět nová, z reklamace přišla nová, takže mi teď doma leží další nová náprava, nynější na autě neklepe a je v pohodě
na autě cca 3měsíce komplet nový podvozek zn. Koni - žluté se štelovatelnou tuhostí v záruce, pružiny H&R 40/40
Komplet nové brzdy(kotouče a destičky) - přední EBC, zadní Ferodo
minulý týden jsem měnilo pravé přední ložisko, občas vrzalo v zátačce tak se měnilo, při tom se měnil olej, jinak olej vždy měněn po 15t/km
Na motoru je toho hodně se zájemcem bych to probral osobně nebo po telefonu.
v roce 2008 kompletně nový lak s stříbrnýma střpytkama v laku, je to originál modra metalíza, mělo by tam být 5 vrstev bezbarvého laku
Kola Tomason TN4 8,5x18 legálně zapsané TP, pneumatiky 225/40/18 2gumy ještě na rok, 2gumy měly 2mm, tak jsem je vyhodil a chtěl koupit nové
Zimní disky 195/65/15 ješto pro jednu zimu budou dobrý
Xenony, nové diodové zadní světla
Auto komplet vytlumeno Vibraflexem25 a Vibraflexem40 - takže připraveno pro muziku.
Je tam toho celkově opravdu hodně, a hodně věci mám i mimo auto, ale to bych asi probral s kupujícím. Je toho hodně popsáno i tady
[ Link ] A cena bude dohodou, bylo by podle toho co by s autem šlo, ale komplet cca 150t.